Zeus Browser – hozd vissza a Flasht BlackBerrydre!

Adobe-Flash-Zeus-Browser

Mikor a BlackBerry bejelentette, hogy az OS 10.3.1 nem fogja többé támogatni a Flasht, sokan érthetően felzúdultak, és vissza akarták kapni azt. Végül a dolog orvoslására mindenféle megoldások születtek, mint pl. androidos böngésző telepítése pluszban, vagy a korábbi verziós natív böngésző sideloadja.

Kissé macerás, bár kétségkívül működő gyógymódok ezek, de most végre itt egy natív BlackBerry 10 alkalmazás: a Zeus Browser, amely feleslegessé teszi a sideloadot, vagy különféle androidos „megoldások” telepítését.

Mindössze annyit kell tennünk, hogy megvásároljuk és telepítjük a Zeust az alkalmazásboltból, s máris használhatjuk elsődleges böngészőként.

A Zeus Browser számos különböző böngésző plugint támogat, az Adobe Flasht (v11) is beleértve!

További jellemzői: a Zeus Browser motorja a nyílt forráskódú BlackBerry Browser, számos kiegészítővel, mint a Flash 11 és a DuckDuckGo támogatás. A Zeus nem ingyenes, de jelenleg a legolcsóbb és legkényelmesebb módja annak, hogy visszakapjuk BlackBerrynken a Flash támogatást: jelenleg 99 centért vásárolhatjuk meg a BlackBerry Worldben.

Most akár még egy ingyenes példányra is van esélyünk, ha ellátogatunk a CrackBerry fórumba, ahol a fejlesztő válaszol a felhasználók kérdéseire.

A Zeus nem támogatja a Flash 11-nél magasabb verziószámú oldalakat.

További információk / letöltés: BlackBerry World

Comments

Hozzászólás

Válasz erre

F